Γιατί να συνεργαστώ με την Gulf

’Χτίζοντας’’ πάνω στο καινοτόμο της παρελθόν, η Gulf προσπαθεί διαχρονικά να διασφαλίζει ότι όλοι οι συνεργάτες της απολαμβάνουν εξειδικευμένες λύσεις που ικανοποιούν τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Κάτω από το σήμα Gulf μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τα εμπόδια για να διεισδύσετε στην τοπική σας αγορά μέσω της υποστήριξης ενός παγκόσμια καταξιωμένου σήματος, το οποίο σας προσφέρει το κύρος του αντιπροσώπου στη συγκεκριμένη περιοχή.

Συνεργαζόμενοι με την Gulf Oil έχετε στην ‘’κατοχή’’ σας μια καταξιωμένη μάρκα η οποία υποστηρίζεται από ένα πλούσιο μείγμα προωθητικών ενεργειών, διαφήμισης, χορηγικών προγραμμάτων και άλλων εργαλείων marketing.
Θα έχετε πρόσβαση στο εξαιρετικά πλήρες προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της σειράς λιπαντικών Gulf, το οποίο θα σας βοηθήσει να προσφέρετε λύσεις σε όλες τις εφαρμογές λίπανσης και ανάγκες της αγοράς.

Θα έχετε πρόσβαση σε πληθώρα παγκόσμιας εμβέλειας προωθητικά και χορηγικά προγράμματα τόσο στο χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και σ’ αυτόν των αγώνων αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας.