Συνεργασίες με κατασκευαστές εξοπλισμού – OEM Partners

Συνεργαζόμαστε στενά με μερικούς από τους Επίσημους Κατασκευαστές Μηχανών (OEMs-Original Equipment Manufacturers), με σκοπό να αναπτύξουμε νέα προϊόντα και να τα προωθήσουμε στην αγορά. Εφαρμόζοντας ευέλικτες πρακτικές, διασφαλίζουμε ότι ο τελικός καταναλωτής θα κάνει χρήση αυθεντικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, ενώ οι OEMs θα αποκτήσουν πρόσβαση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, χάρη στο ευρύ δίκτυο διανομής μας παγκοσμίως.

Από το στάδιο της αρχικής δημιουργίας της φόρμουλας του προϊόντος, μέσω της επιλογής πρώτων υλών, δηλ. βασικών λαδιών και προσθέτων, έως τις υποδομές του blending και της παραγωγής, οι αυστηροί έλεγχοι της Gulf σε όλα της τα προϊόντα διασφαλίζουν ότι η ποιότητά τους είναι εφάμιλλη με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Προσπαθούμε να πετύχουμε τα υψηλότερα δυνατά standards καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων της.

Τα προϊόντα μας παράγονται σε υποδομές πιστοποιημένες με ISO 9001, με σύγχρονα συστήματα και διαδικασίες. Η σημασία την οποία η Gulf αποδίδει στην υψηλή ποιότητα των εγκαταστάσεων παραγωγής οδήγησε στην απονομή της πιστοποίησης TS16949, ένα εξαιρετικά αυστηρό σύστημα απαιτήσεων, αυστηρότερο ακόμη και από αυτό που ορίζουν οι ίδιοι οι OEMs των αυτοκινήτων, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να είστε απόλυτα σίγουροι για τα προϊόντα Gulf που επιλέγετε.