Όραμα & Αξίες

Μπορεί να έχουμε μια ισχυρή κληρονομιά 100 ετών στον τομέα των λιπαντικών και καυσίμων, παρόλα αυτά διατηρούμε ακόμα τη νεανική και φρέσκια προσέγγιση μιας εταιρείας που αρέσκεται στις προκλήσεις. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εμπνεύσουμε αφοσίωση και εμπιστοσύνη τόσο στους πελάτες μας, όσο και στους συνεργάτες μας αλλά και σε όσους εργάζονται για εμάς. Καθώς ο κόσμος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι ώστε να αλλάζουμε κι εμείς μαζί του.

Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Έως το 2020 θα:

  • Διακριθούμε ως μια από τις 10 πρώτες παραγωγικές εταιρείες της βιομηχανίας πετρελαίου παγκοσμίως – για τις αξίες, τους όγκους των πωλήσεων, τη κερδοφορία και την αναγνωσιμότητα της εταιρικής μας ταυτότητας.
  • Αναπτυχθούμε μέσω της υλοποίησης ουσιαστικών προτάσεων με προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και τεχνικών λύσεων. 
  • Διπλασιάσουμε τη παραγωγή μας και τις πωλήσεις των προϊόντων Gulf ενισχύοντας παράλληλα τις δράσεις marketing. 
  • Ενισχύσουμε τον στόχο μας για την ανάπτυξη του δικτύου πρατηρίων καυσίμων με το σήμα Gulf, από τις αρχικά 5 χώρες σε περισσότερες από 60. 

Θα τα πετύχουμε όλα αυτά με το να είμαστε μια εταιρεία ευέλικτη, αξιόπιστη και ικανή να ανταποκρίνεται άμεσα – καθοδηγούμενη από τις ανάγκες των αναδυόμενων οικονομιών. Θα διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας – μέσω της ικανότητάς μας να προσθέτουμε αξία σε αυτούς – παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά μας.

Θα καλλιεργήσουμε το πάθος των ανθρώπων που εργάζονται για εμάς  και θα αναπτύξουμε το ταλέντο τους. Θα εξασφαλίσουμε το ότι είμαστε υπεύθυνοι τόσο προς την κοινωνία όσο και προς το κόσμο που ζούμε. Παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με το να επικεντρωνόμαστε συνεχώς στις τρείς βασικές μας αξίες, Ποιότητα (Quality), Αντοχή (Endurance) και Πάθος (Passion).